Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Лубенщині вивчають питання створення ефірного радіо

На Лубенщині вивчають питання створення ефірного радіо 

0-2

У День працівників радіо, телебачення та зв’язку 16 листопада голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко запросила працівників міської телекомпанії «Лубни», комунальної установи – редакції міськрайонного радіомовлення «Радіо-Лубни» та станційно-лінійної дільниці №1 м. Лубни районного центру телекомунікацій № 331 на святкову зустріч з нагоди професійного свята, аби привітати колективи та обговорити проблеми й перспективи розвитку організацій. В урочистій зустрічі брали участь перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сіряченко, заступник голови райдержадміністрації Ігор Нестеренко.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації Тетяна Качаненко наголосила на тісній співпраці, яка склалася з колективами підприємств радіо, телебачення та зв’язку та готовності районної виконавчої влади підтримувати усі перспективні починання організацій. «Ми як співзасновники повинні брати зобов’язання по розвитку підприємств. Підтвердженням цьому є кошти, виділені у цьому році для підтримки засобів масової інформації», – підкреслила Тетяна Качаненко. Водночас очільниця району зупинилася на фінансуванні, яке здійснюється з бюджетів різних рівнів для проведення ремонтів об’єктів. Так, район отримав 4 млн. коштів з державного бюджету, які використані для ремонту об’єктів соціальної сфери, 7 млн. грн. надійшло з бюджетів сільських рад до районного, більше 6 млн.грн. коштів з обласного бюджету спрямовані на будівництво свердловин, більше 3 млн. грн. з обласного бюджету використано на ремонт доріг району. Все це є свідченням того, що на сьогодні створені прийнятні умови для господарювання та налагоджена тісна співпраця з обласним керівництвом, сільськими головами, народними депутатами.

Присутні журналісти та зв’язківці порушили чимало нагальних проблем та говорили про перспективи роботи підприємств. Зокрема досить гостро нині стоїть питання роботи проводового радіо та суттєвого зменшення кількості радіоточок. Тож, колектив місцевого радіомовлення, заручившись підтримкою керівництва району, вивчає питання створення на Лубенщині ефірного радіо.

З нагоди свята працівники підприємств нагороджені районними відзнаками. Грамотою райдержадміністрації відзначено злагоджену роботу колективу КУ РМР «Радіо-Лубни», кабельника-спаювальника СЛД №1 м. Лубни Ігоря Онищенка, електромонтера лінійних споруд електрозв’язку 5 розряду СЛД №1 м. Лубни Івана Канівця, електромонтера лінійних споруд електрозв’язку 3 розряду СЛД №1 м. Лубни Юрія Таранця, кабельника-спаювальника 5 розряду СЛД №1 м. Лубни Олексія Осіпенка, телеоператора МТК «Лубни» Руслана Чернокульського та журналіста МТК «Лубни» Олександра Назарця.

Перейти до вмісту