Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Майже три місяці чорнобильці та воїни-афганці Глобинщини не отримують матеріальної допомоги

Майже три місяці чорнобильці та воїни-афганці Глобинщини не отримують матеріальної допомоги

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Глобинській РДА на зустріч із керівництвом району зібралися чорнобильці – учасники ліквідації аварії на ЧАЕС та воїни-афганці  з усього району. Причиною стало те, що останнім часом у районі   не приділяють уваги цим пільговим категоріям населення, що й створило соціальну напругу.

Як повідомили у Глобинській міській раді, майже три місяці в районі не вирішуються питання надання матеріальної допомоги. Без інформування   громадськості вирішують питання щодо початку опалювального сезону у районі для пільгових категорій населення. Чорнобильцям та воїнам-афганцям ще 19 жовтня обіцяли,  що опалювальний сезон для пільгових категорій  розпочнеться з 1 жовтня. Уже 1 листопада повідомили, що опалювальний сезон  розпочався з 14 жовтня. 

І одна з головних причин такої ситуації, наголошують громадяни, – відсутність належної співпраці владних структур району з громадськими організаціями, що представляють інтереси пільгових категорій населення, відсутність інформування населення з важливих питань їх соціального та пільгового захисту.

На зібранні прийняли рішення, що протягом трьох днів мають бути з’ясовані питання, які мають важливе значення для соціальних верств району.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Перейти до вмісту