Ви тут:
PROвсе 

Джекі Чан отримав “Оскар”

Джекі Чан отримав “Оскар”

5ac817851521a2294afd9090f74c4f91

 

Відомий актор Джекі Чан став лауреатом почесної премії “Оскар” за внесок у кіномистецтво. Про це повідомляється у Twitter Американської академії кінематографічних мистецтв і наук.

Урочиста церемонія нагородження пройшла в Лос-Анджелесі в суботу, 12 листопада. “Після 200 фільмів, стількох зламаних кісток, він (“Оскар”) мій”, – сказав 62-річний актор під час нагородження.

 Джекі Чан, знімаючись у фільмах, часто самостійно виконує трюки замість каскадерів, у результаті чого актор неодноразово отримував травми, в тому числі переломи.
 
Разом із Чаном володарями статуетки стали документаліст Фредерік Уайзман, монтажер Енн Коутс і режисер із підбору акторів Лінн Сталмастер.
 
Джекі Чан знявся в головних ролях у понад 100 фільмах. Він не тільки актор, але і режисер, продюсер, сценарист і співак. Актор відомий своїм акробатичним бойовим стилем і комедійним даром.
 
Почесна нагорода американської академії за видатні заслуги в кінематографі заснована в 1948 році (раніше називалася “Спеціальною премією”), вона призначається на розсуд правління кіноакадемії.
 
Як повідомляє Кореспондент.net, Джекі Чан потрапив до рейтингу найбільш високооплачуваних акторів 2016 року.
Перейти до вмісту