Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Делегація з Новосанжарського району відвідала Верховну Раду України

Делегація з Новосанжарського району відвідала Верховну Раду України

15135620_347201115642693_635776890_n

15 листопада делегація з Новосанжарського району на чолі з головою райдержадміністрації Сергієм Бульбахою та головою районної ради Геннадієм Супруном у складі голів сільських та селищної рад, представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, керівників установ відвідала Верховну Раду України. Поїздка відбулася за ініціативи та на запрошення народного депутата Андрія Реки. Про це повідомляють у Новосанжарська РДА.

Андрій Олександрович розповів землякам про те, як працюють народні обранці, про роботу комітетів, зокрема комітету ВР з державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, членом та головою підкомітету якого він є. Ознайомив з процедурою прийняття законодавчих актів, з роботою секретаріату комітету, а також наголосив, що робота у сесійній залі є лише, так би мовити, вершиною айсбергу і займає тільки 8-10 % діяльності депутата. Інші ж 90% – це робота в комітетах, у фракціях, з виборцями, підготовка проектів законів.

15057764_347201625642642_48040995_n

За словами Андрія Олександровича, бувають дні, коли народні обранці, аби опрацювати той чи інший нормативний акт, затримуються на засіданнях до ранку.

Після розмови в приміщенні комітету Андрій Река організував землякам ознайомчу екскурсію Верховною Радою. Побували новосанжарці і в сесійній залі, там саме була перерва між засіданнями. Новиною для всіх членів делегації стало те, що кожен бажаючий може стати учасником пленарного засідання Верховної Ради, для цього потрібно лише зареєструватися на сайті ВР у встановлений строк.

За словами Андрія Реки, він організовує такі заходи аби познайомити виборців з роботою своїх обранців, адже та картинка, яку демонструють по телевізору для рейтингу того чи іншого каналу, зовсім не відображає реальність і не показує справжню діяльність народних депутатів України.

Перейти до вмісту