Ви тут:
Прес-релізи 

Делегація Кобеляцького району здійснила поїздку до Верховної Ради України

Делегація  Кобеляцького району здійснила поїздку до Верховної Ради України

dscn3440

17 листопада на запрошення народного депутата України по 149 виборчому округу Андрія Реки делегація представників органів місцевого самоврядування Кобеляцького району побувала у комітетах та Верховній Раді України.

До складу делегації ввійшли очільники селищної, сільських рад, представники міської, районної ради та засобів масової інформації. Очолили делегацію заступник голови районної ради Оксана Гордійко та заступник голови районної державної адміністрації Володимир Катишков.

У стінах Верховної Ради України представники делегації разом з Андрієм Олександровичем обговорювали зміни та доповнення до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», висловлювали своє бачення з приводу законопроектів «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про службу в органах місцевого самоврядування», які, до речі, за словами Андрія Реки, найближчим часом будуть розглядатися на засіданні ради.

Також представники делегації мали можливість ознайомитися з роботою комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, головою підкомітету якого є Андрій Река.

У рамках поїздки учасники заходу мали можливість зустрітись і поговорити з народними депутатами та отримати відповіді на питання, які їх цікавлять.

Представники органів місцевого самоврядування ознайомились з історією найвищого законодавчого органу України, дізнались про особливості діяльності депутатів українського парламенту, умовами, в яких працюють народні обранці, познайомитись з історією будівництва приміщення парламенту.

Перейти до вмісту