Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

30 листопада на Полтавщині пройде перший Форум ОСББ

30 листопада на Полтавщині пройде перший Форум ОСББ

znimok-ekranu-01-11-16-153731

30 листопада о 9:00 у Полтаві відбудеться Перший Форум ОСББ Полтавщини, інформує Асоціація “Підтримки об’єднань співвласників будинків”.

Створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків в Полтавській області в більшості випадків має тільки кількісне збільшення, без росту показника якості. Завдяки Форуму буде можливість вирішити конкретні питання, що стосуються нагальних проблем і їх вирішення на теренах Полтавщини.

Метою проведення Форуму є якісний підхід до створення ОСББ в Полтавській області та підвищення рівня обізнаності голів ОСББ, налагодження роботи між ОСББ і Міграційною та Фіскальною службами, Управлінням соціального захисту населення і монополістами надавачами комунальних послуг (Водоканал, Обленерго, Теплоенерго, управляючими компаніями, газопостачальними підприємствами).

 Різке збільшення кількості створенних ОСББ, призвело до потреби в проведенні Першого Форуму ОСББ Полтавщини, де голови та члени правління ОСББ зможуть отримати вичерпні відповіді на всі питання регіону у відкритому форматі та ознайомитися із успішними прикладами функціонуючих ОСББ Полтавщини.

На Форум запрошують голів та управителів ОСББ усіх районів, міст, селищ Полтавської області та зацікавлених осіб. Під час Форуму планується провести відкриті семінари та дискусії. Майбутніх учасників запрошуємо зареєструватися.

Форум відбудеться за адресою: м.Полтава, майдан Незалежності, 5, Міський будинок культури (виставкова зала).

Перейти до вмісту