Ви тут:
Суспільство Україна 

Нідерланди не припиняють ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, – Порошенко

Нідерланди не припиняють ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, – Порошенко

“Кінцевою датою консультацій щодо ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС за результатами референдуму в Голландії було встановлено 1 листопада. Багато скептиків, і не лише в Україні, очікували, що саме сьогодні буде оголошено про рішення щодо припинення ратифікації Угоди Нідерландами”. Написав у Facebook Президент України Петро Порошенко.

За його словами, протягом останніх днів вдалося провести інтенсивні переговори з партнерами з Євросоюзу. “Я особисто провів десяток телефонних розмов, в тому числі з Президентами Туском, Юнкером та Шульцем, а також з прем’єром Нідерландів Рютте”,  – зазначив Петро Порошенко.

Президент наголосив, що усім важливо пам’ятати, що Угода про асоціацію має не лише економічне і політичне значення, але й символічне. “Бо є втіленням розвитку України і її руху вперед та компасом наших реформ”.

“Небезпеку, яка ще вчора здавалася неминучою, вдалося усунити. Тому дуже важливо, що Нідерланди не припиняють ратифікацію і продовжать консультації”,  – резюмував Порошенко.

Перейти до вмісту