Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У стані алкогольного та наркотичного сп’яніння затримали полтавця, який порушував ПДР

PM529image001

Учора близько 12-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення від 32-річного полтавця, який розповів, що у дворі по бульвару Щепотьєва невідома особа у неадекватному стані грубо порушує правила дорожнього руху та публічну безпеку громадян. про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Наряд патрульної поліції негайно прибув на місце події та побачив чоловіка, що зачинився у автомобілі Lada Priora. Водій поводив себе неадекватно, лаявся та ображав честь і гідність перехожих. Через деякий час вийшов із автомобіля та почав нападати на інспектора патрульної поліції, після чого був затриманий.

PM920image002

Як з’ясувалося, водієм виявився 34-річний місцевим мешканець. Як показало медичне обстеження, чоловік перебував під впливом алкоголю та наркотичних речовин.

Відносно водія патрульні склали адміністративний протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом особою, що перебуває у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) та постанову за частиною 1 статті 126 КУпАП (керування транспортним засобом без відповідних документів). Також складено адміністративні матеріали за статтею 173 – дрібне хуліганство.

PM174image003

Автомобіль доставлено на штрафмайданчик.

Перейти до вмісту