Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтавській ОДА нагородили кращих працівників нафтогазової галузі (ФОТО)

DSC_0387

Сьогодні у Полтавській облдержадміністрації нагородили кращих працівників нафтогазової галузі області з нагоди професійного свята.

Почесні грамоти та нагороди вручили голова Полтавської ОДА Валерій Головко та його перший заступник Андрій Пісоцький.

DSC_0366

“Це свято для мене — велике і знакове. Полтавщина має потужний ресурс газу та нафти, але без людського фактору — це нічого не варте. Сьогодні ви займаєтесь державницькою справою, адже формуєте енергетичний блок незалежності України. Ви не стоїте осторонь тих подій, що відбуваються в країні. Саме ваша допомога хлопцям, які захищають незалежність держави, – значна та необхідна”, – наголосив Валерій Головко.

DSC_0414

“Із кожним ми спілкуємося майже не щодня, вирішуючи низку питань, зокрема газопостачання, екології, ремонту доріг. Ви можете розраховувати на нашу підтримку”, – додав Андрій Пісоцький.

Щодо перспективи розвитку нафтогазової галузі директор Газопромислового управління “Полтавагазвидобування” ПАТ “Украгазвидобування” Олександр Кобеза наголосив, що вона є, а плани — тільки на збільшення виробництва.

DSC_0354

“Перспектива розвитку нафтогазової галузі Полтавщини — велика: за рахунок збільшення буріння та інтенсифікації експлуатуючих свердловин. Після отримання ліцензій на нові площі, проведемо розвідувальне буріння. Тобто, плани – тільки на збільшення. Нині у державі говорять про енергонезалежність, тож ми розуміємо, що потрібно природнім газом власного видобутку забезпечувати наше населення та промисловість”, – розповів Олександр Кобеза.

Нагороду отримала й електромонтер з ремонту обмоток та ізоляції електроустаткування Полтавського відділення бурових робіт філії Бурового управління “Укрбургаз” ПАТ “Укргазвидобування” Світлана Лемешко. Жінка працює у нафтогазовій галузі понад 17 років.

DSC_0484

“Я перемотую електродвигуни. Робота дуже важка, але вже звикла. Іноді буває складно, головне, щоб бажання було. У цій сфері працюю вже понад 17 років, хоча за освітою — технолог з виробництва м’ясопродуктів”, – електромонтер Світлана Лемешко.

Урочистості відбувались під музичний супровід камерного оркестру імені Дмитра Ахшарумова.

DSC_0369

DSC_0373

DSC_0376

DSC_0393

DSC_0396

DSC_0399

DSC_0475

DSC_0476

DSC_0470

DSC_0466

DSC_0430

DSC_0435

DSC_0454

DSC_0455

DSC_0458  DSC_0409

DSC_0481

DSC_0349

Перейти до вмісту