Ви тут:
Оголошення Полтавщина Спорт Суспільство 

У Полтаві оголошують набір до дитячо-юнацьких спортивних шкіл

Do1Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради проводиться набір дітей віком від 6 років до дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Усі бажаючі зможуть безкоштовно опанувати не лише обраний спортивний напрямок, додати здоров’я, а й знайти собі нових друзів. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №1 пропонує заняття із такого виду спорту як гандбол, хокей на траві, легка атлетика, теніс, шахи та шашки.

Для жвавих і непосидючих люб’язно відкриє двері спортивна школа №2 (вул.Європейська, 9, тел.: 7-43-19), оскільки працюють відділення волейболу та баскетболу.

Охочих займатися плаванням чекає спортивна школа №3 (вул.Європейська,9А, тел.: 7-06-04).

Полтавська дитячо-юнацька спортивна школа №4 пропонує заняття з боксу, художньої гімнастики, тайського боксу Муей Тай, кікбоксингу, вільної боротьби, кулькової стрільби, черліденгу та пауерліфтингу (вул. Пушкіна,155, тел.: 54-52-43).

Спортивних хлопців, а можливо, і дівчат, чекають футбольні школи міста «ПДЮСШ Ворскла» імені І.І.Горпинка (майдан Незалежності,16, тел.:55-19-87) та «ПДЮСШ Молодь -2016» (майдан Незалежності,16, тел.:56–41-86).

А тих, хто виявить бажання навчитися майстерно веслувати на байдарках і каное запрошує «ПДЮСШ Веслувальник».

Перейти до вмісту