Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуцькій виховній колонії та Полтавському виправному центрі (№136) відбулось виїзне засідання Колегії управління в області

2

Днями на базі Кременчуцької виховної колонії та Полтавського виправного центру (№136) управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління ДПтС України в Полтавській області полковника внутрішньої служби Петра Тітовця відбулося виїзне засідання Колегії управління в Полтавській області.

З робочим візитом до виховної колонії та виправного центру прибули також заступники начальника територіального управління в області, начальники установ виконання покарань Полтавської області та члени колегії. Петро Тітовець привітав особовий склад та провів стройовий огляд, в рамках якого було перевірено зовнішній вигляд особового складу установи, наявність службових посвідчень відповідно займаній посаді та наявності спеціального звання. Особисту увагу звернув на екіпірування групи швидкого реагування.

1

Кінологічною службою виховної колонії було представлено тренувальний майданчик та продемонстровано роботу кінологів і їх службових собак по подоланню перешкод, прохід по буму та тунелю. Також було показано виконання службовими собаками прийомів затримання порушників при спробі втечі та реагування тварин на постріли з вогнепальної зброї.

До уваги присутніх продемонстрували показовий виступ групи швидкого реагування, який включав в себе дії особового складу під час можливих групових непокор засуджених, виконання прийомів з щитами, роботу групи вилучення правопорушників з використанням вибухових імітаційних засобів.

4

Учасники колегії відвідали дільницю карантину, діагностики і розподілу, приміщення для проведення тривалих побачень, гуртожитки, крамницю та їдальню для вихованців. Провели прийом засуджених з особистих питань. Перевірили стан підготовки заготівлі картоплі та овочів урожаю 2016 року та стан роботи холодильного і морозильного обладнання в продовольчому складі установи. Фахівці проаналізували готовність навчальних кабінетів загальноосвітньої школи та майстерень професійно-технічного училища до нового 2016/2017 навчального року.

5

Цього ж дня учасники наради мали змогу уважно ознайомитись з умовами зберігання спеціальних засобів в установі, а також з можливістю займатися спортом персоналом колонії у відремонтованій спортивній залі.

При обході території Полтавського виправного центру (№136) члени колегії відвідали виробничу майстерню установи, відділення соціально-психологічної служби, їдальню для засуджених, пекарню та лазне-пральний комплекс установи.

7

У заключному слові полковника внутрішньої служби Петра Тітовця було відмічено з позитивної сторони проведену роботу персоналу Кременчуцької виховної колонії та Полтавського виправного центру (№136) впродовж останнього року в напрямку змін в матеріально-технічному обладнанні структурних дільниць.

Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області

21

17

19

16

13

14

12

11

Перейти до вмісту