Ви тут:
Головне Освіта Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці відкрили новий дитячий садок-школу у кварталі 278 (ФОТО, ВІДЕО)

5214216-09-01-11-54-08-765
Сьогодні у Кременчуці відкрили дитячий садок-школу у кварталі 278, будівництво якої тривало 8 років поспіль.
Як повідомляють у міській раді, на заході, присвяченому цій урочистій події, були присутні міський голова Віталій Малецький, народний депутат України Юрій Шаповалов, керівник департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Олена Харченко, представники кременчуцької міської влади, депутати міської ради, батьки дітей, які будуть навчатися та виховуватися в цьому закладі освіти, жителі мікрорайону.
5214216-09-01-11-54-07-833
 
Привітав громаду мікрорайону з значущою подією міський голова Віталій Малецький, адже відкриття такого соціального об’єкту, як дитячий садок-школа, є запорукою того, що місто розвивається. Керівник міста висловив подяку народному депутату України Юрію Шаповалову, за сприяння якого цього року з державного бюджету було виділено 1,5 млн гривень. Ці кошти були вкрай необхідні, аби оснастити новий навчальний заклад сучасними меблями, м’яким інвентарем, іграшками, тощо.
 
Керівник департаменту освіти та науки Полтавської ОДА Олена Харченко зауважила, що новий навчальний комплекс відповідає всім стандартам реформ, які впроваджуються в галузі освіти на державному рівні.  Кременчук зробив перший і важливий крок на шляху проведення процесу реформування.
5214216-09-01-11-54-06-274
 
Першими поріг новозбудованого закладу освіти переступили першокласники, яких у навчальний клас за руки провели почесні гості заходу. Для дітей дошкільного віку на території закладу організували цікавау розважальна програма за участі ростових ляльок і самодіяльних артистів  із іграми та вікторинами.
 
На сьогоднішній день приміщення дитячого садка-школи в кварталі 278  повністю введене в експлуатацію. Роботи завершені як всередині всіх спеціальних приміщень, так і ззовні. Повністю проведено комплектацію педагогічного колективу, набрано дітей у 11 груп дошкільного віку (від 15 до 20 вихованців), один 1 – й клас із 27 учнів. Варто відмітити, що групи дитячого садка в повному складі розпочнуть працювати після проходження вихованцями адаптаційного періоду.

Перейти до вмісту