Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Карлівці відзначили 285-у річницю міста

040 (Custom)Вихіними у м. Карлівці відбулися урочистості з нагоди 285-ї річниці міста та 73-ї річниці визволення Карлівщини від фашистських загарбників.

Як повідомляють у Полтавській обласній раді, у святковому зібранні взяли участь заступник голови обласної ради Анатолій Ханко, очільник постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування Ігор Горжій, голова районної ради Петро Світлик, голова райдержадміністрації Сергій Костенко, міський голова Олександр Наконечний, селищні та сільські голови сусідніх громад, а також колишні міські голови всіх скликань. Після привітань кращі з кращих представники карлівської громади отримали нагороди, відзнаки і заохочення.

Завдяки спонсорству керівників сільськогосподарських підприємств району, жителі і гості міста мали змогу переглянути святковий концерт за участю столичних артистів: Мар’яна Гаденка, Ірини Макеєвої, Тетяни Кисляк. Урочистостям передували спартакіада на приз міського голови та пригощання польовою кашею.

Перейти до вмісту