Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад 100 пирятинців отримають субсидії

dscf5911

Цього року 111 пирятинців отримують субсидії. Про це поінформував під час апаратної наради у голови Пирятинської РДА Олега Кучі. Про це повідомили у Кобеляцькій РДА.

Про забезпечення пільгових категорій громадян району твердим паливом та скрапленим газом доповів начальник управління соціального захисту населення РДА Володимир Гудзь.

“Станом на 1 січня 2016 року на обліку в управлінні перебувало 232 господарства з правом на пільгове придбання твердого палива. За призначенням субсидії на відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого газу в поточному році звернулося 197 осіб, призначено – 111 особам. Призначено субсидій на суму 81,5 тис. грн., профінансовано на суму 173,4 ( в тому числі 91,9 тис. грн. – заборгованість минулого року)”, – наголосив Володимир Гудзь.

Крім того, Олег Куча поцікавився станом оздоровчої кампанії родин загиблих в АТО. Юлія Кабушка доповіла, що за рахунок коштів районного бюджету забезпечено путівками вже дві родини, на черзі ще одна. Аналогічна програма буде прийнята і міською радою на найближчій сесії. За кошти обласного бюджету також оздоровлюється одна з родин загиблого в АТО земляка.

Перейти до вмісту