Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Поліція затримала полтавця, який зберігав вдома наркотики

PM252image001

Працівники відділення поліції № 1 міста Полтава провели обшук в помешканні 54-річного полтавця, який проживає в одному з будинків по вулиці Ватутіна. У помешканні виявили речовину зеленого кольору у висушеному та подрібненому стані. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Про те, що чоловік у своїй квартирі зберігає та вживає наркотичні засоби, минулого тижня поліцейським повідомили мешканці будинку та представники засобів масової інформації. За даною інформацією було розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів).

Під час проведення слідчо-оперативних заходів працівники поліції отримали підтвердження даної інформації, тому звернулись до суду з клопотанням про проведення обшуку. Суд дане клопотання повністю задовольнив.

Відповідно до санкції частини 1 статті 309 Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує покарання у виді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

«Даного чоловіка не так давно ми вже притягували до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів, – повідомив начальник відділення поліції №1 міста Полтава Сергій Махно. – Вироком суду йому було винесено покарання з випробуванням (умовно), тобто надано можливість виправитись і уникнути серйозного покарання. Однак, він цим шансом скористатись не захотів».

Перейти до вмісту