Ви тут:
PROвсе 

На допомогу сучасним батькам: три видання з виховання дітей до Форуму видавців

Артем Чапай.Тато в декреті. Про що не питають жінок. Видавництво Віват, 2016. Розмір зображення 700

До майбутнього Форуму видавців видавництво «Vivat» пропонує три книжки, які стануть помічниками для сучасних батьків у вихованні малечі: видання батьків, «яким вдалося» — Катерини Кронгауз «Я погана мати?» та Артема Чапая «Тато в декреті»; книжка практичних порад талановитого педагога, прихильника «неформальної освіти» — Діми Зіцера «Свобода від виховання».

Від мами, що вистояла:

Дебютне видання емансипованої жінки, дипломованого психолога та журналіста, у якої з появою другої дитини все пішло шкереберть. Та їй вдалося справитися з усіма труднощами, які з’являються із появою дітей, не втративши себе. Видання містить реальні історії з життя Катерини Кронгауз, засади її материнства, міркування та спогади, діалоги із закритого чату мам — Momshar, який вона заснувала в період відчаю та втоми.

Катерина Кронгауз. Я погана мати. Видавництво Віват, 2016. Розмір зображення 700

Книжка, що рекомендована до читання усім люблячим татусям:

Видання справжнього чоловіка, відомого блогера та фріланс-журналіста, тричі лауреата премії «Книжка року ВВС» — Артема Чапая. Чоловіка, який із власної ініціативи погодився стати чуйним та лагідним, активним та соціально відповідальним батьком.

У виданні автор дивується витривалості та терпінню жіноцтва, з притаманним йому почуттям гумору ділиться своїм власним досвідом батьківства.

Вперше Артем Чапай презентуватиме видання «Тато в декреті» в рамках Форуму видавців у Львові. Гучна презентація відбудеться 16.09 о 16.00 у Книгарні-кав’ярні «Львівська копальня кави». Адреса: площа Ринок, 10 (палац Любомирських). Вхід вільний.

Діма Зіцер. Свобода від виховання. Видавництво Віват 2016. Розмір зображення 700

Практичні поради від досвідченого педагога.

Книжка доктора педагогічних наук та директора «Інституту неформальної освіти INO» — Діми Зіцера. Талановитий педагог руйнує сталі кліше у вихованні, які керовані страхами та стереотипами, аналізує поведінку як батьків, так і дитини. Прихильник неформальної освіти пропонує люблячим батькам дещо демократичну модель поведінки щодо дорогої для них людини та доводить: «Ростити дітей — це цікава пригода, а не важкий обов’язок».

Перейти до вмісту