Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Маленьким полтавцям пропонують намалювати майбутнє Полтави в обмін на “техноекскурсію”

Афіша

З 8 по 28 вересня у Полтаві проходить конкурс дитячих малюнків, приурочений до Дня міста. Акція має назву «Майбутнє мого міста». Переможці отримають призи, а всі учасники — екскурсію на сучасну станцію технічного обслуговування.

У рамках конкурсу дитячих малюнків «Майбутнє мого міста» організатори пропонують маленьким художникам намалювати своє уявлення Полтави майбутнього. Вік учасників — до 12 років. Малюнки можна або приносити в один з магазинів «Автохімкомплект» (Зіньківська, 14, Великотирнівська, 40Б), або надсилати їх відскановані копії на електронну адресу автоцентру — avtohimkomplekt@gmail.com.

Після завершення прийому робіт організатори опублікують всі малюнки на сторінці автоцентру в Facebook. Трьох переможців протягом тижня визначать користувачі соцмережі за кількістю вподобань. Автори робіт, які наберуть найбільшу кількість прихильників, отримають призи: сертифікати на відвідування «Ігроленду» на 25 і 40 ігор.

Крім того, всі учасники конкурсу отримають можливість побувати на екскурсії сучасною станцією техобслуговування компанії «ГПЛ» (Половка, 70). Їх ознайомлять з роботою станції та покажуть найцікавіші моменти її функціонування.

Організатори запрошують всіх охочих взяти участь в конкурсі і показати свої таланти. З приводу передачі малюнків і з усіх питань: 095-321-75-65 (Володимир).

Перейти до вмісту