Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Короткострокові курси «Користувач ПК» розпочалися в Кременчуцькій виховній колонії

IMG_5391

Днями для вихованців Кременчуцької виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області відкрили додаткові короткострокові професійні курси «Користувач персонального комп’ютера». Заходи організували в рамках участі колонії в Проекті Ради Європи і Європейського Союзу “Подальша підтримка пенітенціарної реформи в Україні” на 2015-2017 роки.

Відтепер завдяки налагодженій співпраці та матеріальній підтримці Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Європейська інтеграція” адміністрація має змогу допомогти юнакам оволодіти новими професійними навичками для подальшої реінтеграції та працевлаштування після звільнення.

DSCN0318

Під час занять юнаки оволодівають навичками роботи з операційною системою Windows 7, Excel і іншими програмами із пакету Microsoft Office, програмами для роботи в мережі Інтернет, архіваторами та іншим “софтом” для впевненого повсякденного використання ПК. Навчаються розбиратися в налаштуваннях комп’ютера, програмувати, створювати інтернет-сайти, графіку, презентації тощо.

IMG_5384

Під керівництвом директора загальноосвітньої школи, фахівця і спеціаліста з інформатики Клавдії Скоробагатько вихованці навчаються шукати роботу в Інтернет-ресурсах, розсилати резюме роботодавцям по Інтернету, створювати власні візитки і видавати шкільні журнали та газети.

IMG_5388

Поступово комп’ютер для хлопців перетворився на інструмент творчого самовираження та інтелектуального розвитку. А в подальшому для кожного із юнаків відкрив можливість отримати хорошу базу і, можливо, навіть вибрати професію в ІТ-індустрії.

Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області

Перейти до вмісту