Ви тут:
Головне Комуналка Суспільство Україна 

До 1 жовтня комунальні господарства будуть на 100% готові до опалювального сезону, — Геннадій Зубко

Знімок екрану - 28.09.16 - 11:42:42«Моя зона відповідальності – забезпечити до опалювального сезону житлово-комунальне господарство країни. Запевняю, що до 1 жовтня комунальні підприємства будуть на 100% готові до опалювального сезону», — наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко в інтерв’ю «Обозревателю».

Він зауважив на важливості підготовки до зими територій Донбасу, контрольованих Україною. «Нещодавно проводив нараду у Краматорську, де були присутні міські голови майже усіх міст Донецької області, зокрема й Авдіївки. Люди готуються,  розуміють, як підготувати житловий комплекс, як підготувати соціальні об’єкти. Там проблем не виникає», — зауважив Геннадій Зубко.

Він зауважив, що цього року через ДФРР на сході України тільки у мостовій інфраструктурі профінансовано відновлення 10 об’єктів (14 по Україні). «10% з 4 млрд гривень, які виділені місцевим бюджетам для підготовки до опалювального сезону, отримала Донецька область. Реалізується програма відновлення житла для переселенців. По цих областях у нас є проекти на 5 млрд гривень, які готувалися місцевим самоврядуванням, військово-цивільними адміністраціями», — наголосив Геннадій Зубко.

 
Перейти до вмісту