Ви тут:
Анонс Відео Головне Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

ІІІ етап Міжнародного турніру Strongman Open Challenge відбудеться на Сорочинському ярмарку (ФОТО, ВІДЕО)

Цьогоріч на Національному Сорочинському ярмарку відбудеться ІІІ етап серії міжнародних турнірів Strongman Open Challenge серед спортсменів важкоатлетів із України, Росії, Грузії та Литви. Про це, під час сьогоднішньої прес-конференції в ОКІА «Новини Полтавщини», повідомив голова Гадяцької РДА Олексій Матюшенко.

«Міжнародний турнір Strongman Open Challenge включає у себе шість етапів. У Великих Сорочинцях буде проведено третій етап чемпіонату. Загалом участь у ньому приймають представники восьми країн — Білорусії, Росії, Грузії, Литви, Латвії, Іспанії та Польщі. На Сорочинському ярмарку позмагаються спортсмени з Білорусії, Росії, Грузії та Литви. Загальний призовий фонд Strongman Open Challenge 45 тис. грн», – розповів Матюшенко.

Турнір відбудеться 16 серпня о 15:00 на центральній площі ярмарку, організатори запрошують усіх охочих та запевняють, що буде дуже цікаво.

«Сорочинський ярамарок відбудеться цьогоріч з 16 по 21 серпня. Ми підтримали проведення Міжнародного турніру Strongman Open Challenge, бо ярмарки завжди поєднували у собі все — і торгівлю, і розваги, і культуру, і спорт. Я вважаю, що така спортивна прогама тільки доповнюватиме та прикрашатиме наш захід. Ми надамо територію та посильну допомогу, яка буде потрібна для його проведення», – зазначила керівник проекту «Національний Сорочинський ярмарок» Світлана Свищева.

«Якщо раніше обласна адміністрація допомагала лише у плані надання дозвільних документів для проведення ярмарку, то цьогоріч турнір Strongman Open Challenge ми включили у загальний план заходів ОДА і виділимо на його проведення певні кошти», – наголосив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький.

Нагадаємо, що сьогодні під час прес-конференції ОКІА «Новимни Полтавщини» підписали Меморандум про співпрацю між Полтавсьою ОДА, обласною радою та ГС «Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».

Перейти до вмісту