Ви тут:
Офіційно Політика Полтавщина 

У Кобеляках скликають сесію райради

Голова Кобеляцької районної ради Володимир Кішінський видав розпорядження про скликання сьомої сесії районної ради 20 липня 2016 року о 10-00 у залі засідань (м. Кобеляки, вул. Шевченка, 15/27). Про це йдеться на офіціному сайті Кобеляцької районної ради.

На розгляд сесії внесені питання:

1.Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за І півріччя 2016 року.

2.Про внесення змін до показників районного бюджету на 2016 рік.

3.Про затвердження Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року.

4.Про затвердження районної цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2016-2018 роки.

5.Про внесення змін та доповнень до Програми відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах загального користування автомобільним транспортом у Кобеляцькому районі.

6.Про продовження дії контракту з директором районного трудового архіву Кобеляцького району Кириченко В.М.

7.Про призначення директором комунального підприємства «Кобеляцьке бюро технічної інвентаризації» Ясинської Н.А.

8.Про внесення змін до положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників комунальних підприємств, установ, організацій, що є у спільній власності територіальних громад Кобеляцького району Полтавської області.

9. Про затвердження Статуту Солошинської ЗОШ І-ІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області.

10. Про затвердження Статуту Перегонівської ЗОШ І ступеня Кобеляцької районної ради Полтавської області.

11. Про перейменування Кіровської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області у Лебединську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області та затвердження Статуту Лебединської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області у новій редакції.

12.Про перейменування Кіровського дошкільного навчального закладу «Берізка» Кобеляцької районної ради Полтавської області у Лебединський дошкільний навчальний заклад «Берізка» Кобеляцької районної ради Полтавської області та затвердження Статуту Лебединського дошкільного навчального закладу «Берізка» Кобеляцької районної ради Полтавської області у новій редакції.

13.Про перейменування Радянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області у Придніпрянську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області та затвердження Статуту Придніпрянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області у новій редакції.

14.Про перейменування Радянського дошкільного навчального закладу «Сонечко» Кобеляцької районної ради Полтавської області у Придніпрянський дошкільний навчальний заклад «Сонечко» Кобеляцької районної ради Полтавської області та затвердження Статуту Придніпрянського дошкільного навчального закладу «Сонечко» Кобеляцької районної ради Полтавської області у новій редакції.

15.Про погодження на призначення Сиси Ірини Іванівни директором Дашківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області.

16.Про погодження на призначення Кинебас Анжеліки Володимирівни директором Радянської (Придніпрянської) ЗОШ І-ІІІ ступенів Кобеляцької районної ради Полтавської області.

17.Про передачу приміщення колишньої Чорбівської ЗОШ із спільної власності територіальних громад Кобеляцького району у комунальну власність Чорбівської сільської ради.

18.Про проект «Створення еколого-натуралістичного парку як експериментально-дослідницького центру з метою розробки інноваційної освіти та забезпечення умов реалізації екологічного туризму в Кобеляцькому районі».

19.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності площею 8,5000 га ріллі, наданої в оренду гр. Зубенку Івану Олександровичу для ведення фермерського господарства на території Озерянської сільської ради Кобеляцького району Полтавської області.

20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 24,2000 га, наданої в оренду гр. Ященку А.М. для ведення фермерського господарства на території Кіровської сільської ради Кобеляцького району Полтавської області.

21.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 19,0439 га, наданої в оренду С(Ф)Г «Віталій» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Дрижиногреблянської сільської ради Кобеляцького району Полтавської області.

22.Різне.

Перейти до вмісту