Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У кременчужанина вилучили наркотики на понад 20 тисяч (ФОТО)

Співробітниками Департаменту протидії наркозлочинності 6-го територіального управління НП України та Кременчуцького відділу поліції затримано 38-річного раніше судимого місцевого мешканця. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

В орендованому помешканні в Крюківському району міста правоохоронці вилучили різного роду наркотичні та психотропні речовини, які затриманий зберігав з метою збуту.

В квартирі вилучено метадон, метамфітамін, опій ацительовний, марля, яка пропитана «малясом», спеціалізовані ваги та шприци з останками наркотичної речовини.

Вартість вилученої наркосировини на чорному ринку складає понад 20 тисяч гривень.

За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів.

Інформацію про факти і місця реалізації наркотиків можна повідомити до найближчого територіального підрозділу поліції на електронну адресу Кременчуцького відділу поліції або за телефонами гарячої лінії ГУНП в Полтавській області або 102.

Перейти до вмісту