Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гадячі правоохоронці провели з дітьми профілактичну роботу

Старший інспектор ювенальної превенції Гадяцького відділу поліції Сергій Дубницький та працівники кримінально-виконавчої інспекції провели зустріч з неповнолітніми, які перебувають на обліку за вчинення злочинів та правопорушень. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Спочатку з дітьми провели профілактичну бесіду, під час якої особлива увага приділялась застереженню від вчинення ними в майбутньому протиправних дій, наголошувалось на важливості розуміння перспектив свого життя та шляхів їх досягнення відповідно до їх реальних можливостей.

Потім правоохоронці та неповнолітні відвідали Гадяцьку районну центральну бібліотеку імені Лесі Українки, де в Інтернет-центрі відбулося чергове засідання правового кінозалу «Закон і ми» на тему «Світ без кордонів. Дні Європи в Україні».

Підлітки здійснили віртуальну подорож по країнах Європи «5 найменших країн Європи», переглянули презентацію «Столиці країн Європи» та взяли участь у вікторині «Пізнаємо Європу». Метою даного заходу було не тільки познайомити дітей з країнами Європи, а й дати їм можливість задуматися над своїм подальшим життям та переосмислити свої вчинки.

Перейти до вмісту