Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

Гірше вже не буде. Полтавські митці покажуть, що таке дійсно «кепський футбол»

3 липня о 16:00 на спортивному полі Полтавської державної аграрної академії відбудеться футбольний матч між полтавськими поетами та музикантами — «Кепський футбол».

Організаторами заходу виступило незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus». Гру приурочено до Чемпіонату Європи з футболу, який зараз проходить у Франції.

До складу команди поетів увійшли: Денис Старостін, Макаренко, Роман Коржик, Андрій Коновалов та Олександр Ткаченко.

Музичну збірну представлятимуть: Дмитро Tet, Ярослав Джежелій (гурт «CUXAPN23»), Віталій Микитенко, Дмитро Білозерцев та Коля Янн.

Коментувати зустріч в «онлайн режимі» буде полтавський поет та ведучий Семен Хуанович Дакота.

Раніше традиційні футбольні матчі між поетами і музикантами носили назву «Мистецький футбол», але цього року організатори вирішили змінити назву:

Колись ми думали, що вміємо грати в футбол. Але після того, як вийшли на поле, зрозуміли, що це далеко не так. Тому вирішили нічого не приховувати від глядачів і заздалегідь підготувати їх до нашого рівня гри, — пояснює назву заходу гравець поетичної збірної Денис Старостін.

Це третій рік поспіль проводиться футбольний двобій між полтавськими поетами та музикантами. В першому, приуроченому Чемпіонату світу з футболу 2014 року, перемогу отримали поети, перегравши музик з рахунком 11:00. В другій зустрічі музиканти взяли реванш, отримавши перемогу з рахунком 4:3. До речі, цей матч у червні 2015 року був благодійний і на ньому вдалося зібрати 458 грн для Полтавського Батальйону Небайдужих.

Плакати на підтримку гравців та активне вболівання — вітається.

Вхід на захід вільний. З приводу питань: 099-764-65-06 (Роман).

Роман Повзик, незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus»

Перейти до вмісту