Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

За ніч п’яні водії в Полтаві влаштували дві аварії

1083941

Минулої доби у місті сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в одній з яких постраждали водій та двоє пасажирів автомобіля Ауді.

Так, у Київському районі Полтави, по вулиці Маршала Бірюзова, близько 23:00 водій Ауді А-4 наїхав на бордюрнийкамінь та зіткнувся з електроопорою. Автомобіль, в якому перебували водій і троє пасажирів, перекинувся.

Про це повідомили в відділі комунікації ГУНП в Полтавській області

27-річний водій легковика і двоє його пасажирів, 26-річний чоловік та 24-річна жінка, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості та були доставлені до лікарні. Встановили, що водій Ауді перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Водієві загрожує  покарання у вигляді штрафу від 3 400 до 8 500 гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В іншій дорожньо-транспортній пригоді у Полтаві близько 20:00, по вулиці Мате Залки, автомобіль Сітроен, під керуванням 35-річного полтавця, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілемТойота.

Учасники ДТП не постраждали. Встановлено, що водій Сітроен перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водієві загрожує  штраф у розмірі 3 400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб.

 

Перейти до вмісту