Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Учасників бойових дій у Кременчуці привітали з Днем пам’яті та примирення та Днем Перемоги

Учора напередодні Дня пам’яті та примирення та 71  річниці Великої Перемоги над фашистським загарбником  відбулися урочистості в Кременчуцькому госпіталі інвалідів війни та збройних сил. Привітати пацієнтів закладу з цими святами цього дня завітали міський голова Віталій Малецький, секретар міської ради Юрій Гриценко, заступник міського голови Ольга Усанова, голова ради ветеранів Віталій Сельцов, керівники промислових підприємств Кременчука, учасники АТО, волонтери,  представники громадськості. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Вітаючи усіх присутніх, міський голова Віталій Малецький подякував ветеранам Другої Світової війни за той ратний подвиг, який вони здійснили заради життя на землі у далекі роки минулого століття. Він зазначив, що завдяки їх перемозі над фашизмом наш народ упродовж більше 7 десятиліть мав змогу жити, трудитися, розвиватися під мирним небом. Віталій Малецький наголосив, що сьогодні переможний досвід учасників Другої Світової війни передався їх онукам і правнукам, які проявляють  героїзм і мужність на фронтах неоголошеної війни на сході України. Те, що ми глибоко в тилу живемо мирним життям,  є великою заслугою учасників АТО. Керівник міста висловив надію, що на українську  землю невдовзі знову повернеться мир, і ніколи війна не забиратиме життя наших співвітчизників. Від Кременчуцької міської влади з нагоди 71 –ої річниці Перемоги над німецько-фашистським загарбником  він вручив головному лікарю госпіталю Миколі Литвиненку 2 побутових пилососи. Теплі слова на адресу захисників України на урочистому заході прозвучали від гостей промисловців міста, представників благодійного фонду   які у подарунок закладу охорони здоров’я вручили грошові сертифікати та обладнання для облаштування сольової кімнати.
Концертну програму ветеранам та учасникам бойових дій подарував творчий колектив студентів Вищого професійного училища №7.
Перейти до вмісту