Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Решетилівському районі привітали учнів гімназії

фото 3

Минулої п’ятниці в Решетилівській гімназії ім. І.Л. Олійника відбулося величезне святкове дійство під назвою «Через терни до зірок». На ньому вшановували учнів та вчителів закладу, які особливо відзначились у житті гімназії, переможців районних олімпіад, конкурсів, спортивних змагань. Окремо відзначили внесок батьків, меценатів, які постійно допомагають закладу.

У поточному навчальному році вихованці гімназії брали участь в олімпіадах з 17 базових дисциплін. Гімназисти є постійними учасниками та призерами інтерактивних конкурсів «Кенгуру», «Колосок», «Орлятко», «Грінвіч», «Лелека», «Левеня», «Бобер».  Також відзначили учнів, які брали участь у обласних змаганнях «Пролісок», що відбувались на базі Кременчуцькому педагогічному училищі імені А.С.Макаренка. У результаті – 3 призових місця.

фото 2

В цьому навчальному році 456 учнів взяли участь у шкільних олімпіадах. Переможцями було визнано 207 учасників: І місця посіли  60 гімназистів, ІІ місце – 77, ІІІ місце – 70 учнів. Нагороджували співаків і танцюристів, ерудитів і журналістів, “міс” і “містерів” та багатьох інших. На урочистому заході віншували не лише учнів, а й педагогів, які доклали максимум знань і педагогічного хисту, аби їхні учні здобували високі результати.

фото 1

Гімназійна родина подякувала і всім тим, хто був небайдужий до життя закладу та всіляко допомагав протягом року. Так, діяльність ГО “Патріоти Решетилівщини” відзначили у Книзі пошани гімназії «Шкільний олімп» у номінації «Людина року», і члени організації отримали подяку за підтримку і плідну співпрацю. Протягом останнього часу “Патріоти Решетилівщини” разом з лідером, головою обласної ради Олександром Біленьким, прикладають значні зусилля у допомозі гімназії та школам району у проведенні культурно-мистецьких та спортивних заходів, новорічних ранків та дитячих свят. Для потреб навчальних закладів, за підтримки громадської організації, також придбали оргтехніку та багато іншого.

Перейти до вмісту