Ви тут:
Полтавщина Суспільство Фотогалерея 

Полтавських дітлахів вчили готувати піцу (ФОТО)

У ресторані «Chateau Galerie» для вихованців Полтавської обласної школи-інтернат І-ІІІ ступенів №2 імені Н.К.Крупської провели майстер-клас з приготування піци, організований громадською організацією «Фонд захисту і підтримки талановитих дітей» імені А.Кукоби.

Продовжуючи добрі традиції, започатковані Анатолієм Кукобою, Фонд провів щорічну благодійну акцію для дітей-сиріт.

«У ці великодні дні, традиційно, приймають гостей. До нас завжди приходять дітлахи зі школи-інтернату № 2, які вже стали нашими добрими друзями. Уже не одне свято зустріли разом. Цього разу хочемо передати трішки домашнього тепла, тож вирішили провести майстер-клас з приготування піци», – наголосила голова Фонду Віра Кальник.

Участь у майстер-класі взяли 20 кращих вихованців 7-8 класів Полтавської обласної школи-інтернат І-ІІІ ступенів №2 імені Н.К.Крупської. Секрети приготування італійської страви відкривав піцейола Олександр. Серед продуктів – шинка, сир, ковбаса, оливки, гриби, кукурудза, ананаси, помідори.

«Спочатку розтягуємо тісто, після – змащуємо його соусом, який приготували на основі кетчупу та майонезу. Сир можна викладати зверху та знизу. Взагалі, є багато різновидів піци. Але сьогодні кожен приготує свою ексклюзивну», – розповів піцейола Олександр.

«Моя піца буде дуже смачною, адже там улюблені продукти – гриби, ананас, помідори, сир. Цей майстер-клас для мене дуже корисний, адже раніше піцу ніколи не готувала», – зазначила Каріна Фролова.

«А в моїй – гриби, сир, помідор, ковбаса. Піцу готую вперше, але їсти її полюбляю, особливо з грибами», – розповів Віталій Гладков.

Артем Яцун вже не раз готував піцу. Це – одна із улюблених його страв.

«Дома неодноразово готував піцу, моя улюблена – з морепродуктами. Сьогодні почув деякі секрети приготування, яких раніше не знав. Це – дуже цікаво», – додав хлопець.

Після майстер-класу на дітлахів чекав смачний обід та невеличкі великодні подарунки.

Перейти до вмісту