Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавська місцева прокуратура забезпечила реального виконання судових рішень на суму понад 12 млн. грн

prokuraturaУпродовж поточного року Полтавською місцевою прокуратурою проводилась системна робота щодо забезпечення повного фактичного виконання рішень судів, постановлених за позовами прокурора, у тому числі минулих років.

На сьогоднішній день забезпечено реальне виконання судових рішень на суму понад 12 млн. грн.

Зокрема, до Державного бюджету України в примусовому порядку стягнуто понад 100 тис. грн., забезпечено виплату на користь громадян заборгованості по заробітній платі та за договарами банківського вкладу на суму 110 тис. грн.

За сприяння прокуратури відшкодовано до місцевого бюджету понад 30 тис. грн. витрат на стаціонарне лікування потрепілих від кримінальних правопорушень, які скеровані до відповідних лікувальних закладів міста Полтави.

Крім того, прокуратурою забезпечено своєчасне фактичне виконання постанови Донецького окружного адміністративного суду за позовом прокурора Київського району міста Полтави. Державним реєстратором прав на нерухоме майно реєстраційної служби Краматорського міського управління юстиції Донецької області скасовано право приватної власності фізичної особи на адміністративну будівлю у місті Полтаві. Як результат, будинок площею понад тисячу квадратних метрів та вартістю більше 11 млн. грн., розташований в обласному центрі по вул. 1100-річчя Полтави, перейшов у державну власність.

Прокурор Полтавської місцевої прокуратури

Перейти до вмісту