Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Поліцейські розшукали та повернули додому 13-річну втікачку

поліцДо Миргородського відділу поліції з письмовою заявою про зникнення неповнолітньої дитини звернулась 44-річна миргородка. Жінка пояснила, що близько 10 години її 13-річна донька вийшла з домівки і не повернулась. За повідомленням правоохоронців востаннє матір бачила свою доньку близько 21 години в одному з приватних домогосподарств Миргорода, але дівчинка, побачивши матір, втекла в невідомому напрямку. Знайти доньку самотужки матері не вдалося.

«На пошуки 13-річної школярки був задіяний майже весь особовий склад Миргородського відділу поліції. Ми перевірили найближчих родичів дитини, але вона там не з’являлась. Паралельно ми встановлювали коло друзів дівчинки та її найближче оточення» – розповідає начальник Миргородського відділу поліції Василь Овчаренко. Близько 1-ї години ночі мобільна група миргородських поліцейських знайшли «втікачку» в сквері «Слава», в центральній частині міста.

Дівчинка самотньо сиділа на лавці. Поліцейським неповнолітня розповіла, що просто вирішила трохи погуляти, а коли затрималась і побачила, що її шукає мати – злякалась і втекла. Школярку повернуто додому. З неповнолітньою дівчинкою та її матір’ю правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Перейти до вмісту