Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині визначили переможців дитячого конкурсу «Мої права» (ФОТО)

У рамках Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків “Мої права” Координаційна рада молодих юристів при ГТУЮ у Полтавській області спільно з Головним територіальним управлінням юстиції у Полтавської області обрали переможців регіонального етапу. Про свої права у своїх малюнках розповіли учні загальноосвітніх навчальних закладів м.Полтави та Полтавської області. На конкурс подано 413 робіт, що вдвічі більше, ніж минулоріч.

У номінації «Молодша група. Індивідуальна робота» було розглянуто 220 робіт. Переможцями визнано роботи Біланенка Андрія, учня Лубенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 (назва роботи «Мої права») та Тітенко Катерини, учениці Дмитрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (назва роботи «Я – щаслива дитина, бо живу в Україні!»).

У номінації «Середня група. Індивідуальна робота» розглянуто 144 конкурсні роботи. Переможцями визнано роботи учня Червонозаводської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Міняйла Марка (назва роботи «Право на безпечне довкілля») та учениці Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Дінець Нонни (назва роботи «У дитини право є, бо дитина – це святе. Мама нас захищає, бо права наші знає»).

У номінації «Середня група. Колективна робота» було розглянуто 5 робіт. Переможцем визнано роботу учениць Розбищівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Гадяцького району Рудик Мирослави та Смаль Юлії (назва роботи «Дорослі! Не затуляйте сонце хмарами війни! Ми маємо право жити в мирі!»).

У номінації «Старша група. Індивідуальна робота» розглянуто 40 конкурсних робіт. Переможцями визнано роботи учениці Полтавського міського багатопрофільного ліцею № 1 імені І.П. Котляревського Богодюк Катерини (назва роботи «на варті дитячої безпеки») та учениці Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Кащенко Тетяни (назва роботи «Сім’я – це родина, у родині – дитина, а для України – сім’я головне»).

Кращі малюнки візьмуть участь у Всеукраїнському конкурсі.

Також експертна комісія на чолі з начальником ГТУЮ Іриною Пашко на регіональному рівні відзначать авторів ще кількох малюнків.

Перейти до вмісту