Ви тут:
Головне Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині внаслідок вибуху загинула людина, ще шестеро неповнолітніх травмовані (ФОТО)

Вибух стався близько 21-ї години в одному із будинків у селі Новосанжарського району. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Близько 22-ї години до Новосанжарського відділення ГУНП в Полтавській області надійшло повідомлення, що в місцеву Центральну районну лікарню доставлено шестеро неповнолітніх з численними осколковими пораненнями.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи поліції району та області.

Під час роботи на місці трагедії попередньо встановлено, що близько 21-ї години 20-річний місцевий мешканець приніс у будинок предмет, схожий на гранату (ймовірно Ф-1), та демонстрував його своїм сусідам. Під час необережного поводження боєприпас вибухнув.

Заступник начальника ГУНП в Полтавській області Сергій Чиж повідомив:

– Унаслідок вибуху 20-річний хлопець загинув на місці. Шестеро сусідів – неповнолітні дівчата віком 6 років, 14 років, двоє віком 15 років та двоє – шістнадцятирічних, із численними політравмами госпіталізовані до районної лікарні. Стан здоров’я однієї з дівчат тяжкий, інші діти перебувають у стані середнього ступеню тяжкості.

За даним фактом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтями 115 (умисне вбивство з правовою кваліфікацією «нещасний випадок») та 128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування, працівники поліції з’ясовують всі обставини події.

Перейти до вмісту