Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

На Полтавщині пройшов Всеукраїнський турнір з гирьового спорту

http://kobelyaki.adm-pl.gov.ua/sites/kobelyaki.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/p5210323-1.jpg

У м.Кобеляки відбувся Всеукраїнський турнір з гирьового спорту серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті народного лікаря М.А.Касьяна, повідомили у Кобеляцькій РДА.

З населених пунктів Рівненської, Донецької, Житомирської, Харківської, Сумської, Полтавської та Дніпропетровської областей завітали у Кобеляки 153 учасника, аби випробувати свої сили та

отримати перемогу в змаганнях.

За спортсменів вболівали голова РДА Таміла Шевченко, депутат районної ради Олег Решетило, завідувач сектору у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Віталій Детюк. Вихованці Кобеляцького районного будинку дитячої  творчості підготували чудові номери художньої самодіяльності, які надали бадьорості, впевненості та гарного настрою  як учасникам, так і вболівальникам турніру.

В командному заліку чемпіонату України перше місце виборола  команда  Полтавської області, друге – посіла Житомирська область, третє – Харківська область.

У Всеукраїнському турнірі пам’яті М. Касьяна, який проводився вже в шостий раз, переможцем турніру вже в третій раз поспіль стала команда Полтавської області, на другому  – Житомирська, третє місце виборола Дніпропетровська область.

6 спортсменів на цих змаганнях виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України.

http://kobelyaki.adm-pl.gov.ua/sites/kobelyaki.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/p5210423-p1.jpg

http://kobelyaki.adm-pl.gov.ua/sites/kobelyaki.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/p5210410-1.jpg

http://kobelyaki.adm-pl.gov.ua/sites/kobelyaki.adm-pl.gov.ua/files/content/news/images/p5210438-1.jpg

Перейти до вмісту