Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині попередили крадіжку з газоконденсатної труби

У Лохвицькому районі працівниками Управління поліції охорони Полтавщини виявлено врізку до трубопроводу, яким транспортувався газовий конденсат. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Близько 3-ї години ночі 19 травня під час перевірки несення служби нарядами поліції охорони, що охороняють об’єкти паливно-енергетичного комплексу працівники Управління поліції охорони Полтавщини помітили підозрілі сліди, які вели в бік одного з об’єктів нафтогазової галузі, розташованих в Лохвицькому районі.

Прийнявши рішення щодо їх перевірки, правоохоронці пройшли близько двох кілометрів по пересіченій місцевості, доки в полі не виявили сліди, що свідчили про недавнє порушення ґрунту.

Невдовзі на місце прибув і автопатруль Лубенського підрозділу поліції охорони. Спільними зусиллями в ході обстеження місцевості, в тому числі і шляхом розкопування підозрілого місця, поліцейські охорони виявили врізку до газоконденсатного трубопроводу з відведенням труби до найближчої лісосмуги.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Лохвицького відділу поліції. Наразі правоохоронцями проводиться перевірка, вирішується питання щодо внесення відомостей про дану подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Перейти до вмісту