Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліція та ЮІРівці разом навчають дітей правил ПДР

У рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху працівники Управління превентивної діяльності ГУНП в Полтавській області та загін ЮІР «Світлофор» навчали Правилам дорожнього руху учнів 1-4 класів Полтавської загальноосвітньої школи №19. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Перед виступом загону ЮІР, старший інспектор Управління превентивної діяльності ГУНП Наталія Шевцова розповіла школярам: Правила для пішоходів, пасажирів та велосипедистів. Вона зазначила, що профілактична робота, яку роблять ЮІРівці дуже важлива і потрібна для підростаючого покоління. Адже правила дорожнього руху слід вивчати змалку, а в ігровій формі діти краще сприймають і запам’ятовують матеріал.

Наталія Валеріївна подякувала учасникам загону ЮІР за ту роботу, яку вони роблять, і побажала всім дітям гарного і безпечного літнього відпочинку.

Після діалогу з працівниками поліції, школярів із задоволенням слухали виступ загону – ЮІР.

По завершенню виступу юних помічників, для учнів була проведення тематична вікторину. А на згадку про зустріч від правоохоронців школярі отримали друковану продукцію.

Перейти до вмісту