Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

Гадяцькі оперативники розшукали викрадений автомобіль та повернули його власникові

Викрадений біля двору автомобіль працівники поліції розшукали упродовж декількох годин в одному із сіл у сусідньому районі. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

До Гадяцького відділу поліції надійшло повідомлення від одного з жителів району. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала його автомобіль, який був припаркований біля господарства.

Правоохоронці розпочали пошуки транспортного засобу, і вже за декілька годин знайшли легковик в одному із сіл сусіднього району. Згодом встановили і особу зловмисника.

Ним виявився 23-річний чоловік, який мешкав у родичів на території Гадяцького району та уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення подібного злочину.

«Після розпиття алкогольних напоїв, чоловік йшов вулицею, побачив транспортний засіб, викрав його та попрямував у сусідній район, – розповів начальник Гадяцького відділу поліції Віталій Ботвина. – Але згодом у автомобілі закінчилося пальне, тому зловмисник сховав викрадений засіб біля лісу. Саме там ВАЗ і розшукали правоохоронці».

Транспортний засіб повернуто законному власнику, а по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Перейти до вмісту