Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

21 травня у Кременчуці піднімуть Прапор Ради Європи

Про це повідомили під час проведення організаційного комітету, присвяченого відзначенню Дня Європи в Україні. Варто відмітити, що багато років поспіль кременчуцька громада проводить різноманітну низку заходів різного характеру. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Цього року у рамках відзначення Дня Європи тематичні заходи просвітницького, виставкового, спортивного плану розпочали 16 травня.
А у День Європи, 21 травня, кременчужан запрошують долучитися до загальноміського європейського свята. У цей день об 11.00  історичною подією для нашого міста стане підйом  Прапору Ради Європи біля адміністративної будівлі Кременчуцької міської ради. Біля флагштоку, на якому височіє прапор Кременчука, буде встановлено ще 2 флагштоки, на яких буде піднято прапори України та Ради Європи. На площі «Незалежності», бульварі Пушкіна та у сквері «Ім.. Олега Бабаєва» цього дня працюватиме Європейське містечко.  
З 9 години ранку  на бульварі Пушкіна свою майстерність продемонструють кременчуцькі ковалі у етно-програмі «Ковальський хутір», на площі «Незалежності» о 14.00 відбудеться відкриття Європейського містечка, у рамках якого на кременчужан чекає фестиваль молодіжної пісні «Крок у майбутнє», ярмарок виробів народної творчості, виставки Кременчуцької міської централізованої бібліотечної системи для дорослих, виставка ляльок та проведення майстер-класів з виготовлення ляльки-мотанки від Об’єднання дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання, презентації  загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, Вищого професійно-технічного училища №6.
З нагоди відзначення Днів Європи наше місто відвідають  почесні гості: Почесний консул України в Бидгощі пан Кшиштоф Сікора (20-21 травня) та Генеральний консул Республіки Польща в Харкові пан Януш Яблонський (23 травня).
Перейти до вмісту