Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

З червня кременчужани-учасники АТО зможуть пройти безкоштовні курси водіїв

https://www.kremen.gov.ua/images/news/display/3214.jpg
З червня кременчужани-учасники АТО зможуть пройти безкоштовні курси водіїв, йшлося на  засіданні міської робочої групи з  вирішення питань щодо здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників АТО. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Міська влада підписала договори з Кременчуцькою об’єднаною технічною школою  товариства «Сприяння оборони України» на навчання водіїв категорії В та CЕ, а також автошколою «Дніпро» на навчання водіїв категорії С та D.  Наразі до департаменту праці, соціального захисту населення надійшло 12 заяв від учасників АТО на отримання посвідчення водія категорії В, 16 – категорії С, 8 – категорії D, 6 – категорії CE.
Зараз є можливість підписати угоду з  Кременчуцькою об’єднаною технічною школою  товариства «Сприяння оборони України» та направити на навчання 18 учасників АТО, які працюють на підприємствах міста і мають бажання отримати посвідчення водія категорії В та CE. Тож члени робочої групи з  вирішення питань щодо здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції проголосували за це.  Навчання має розпочатися вже в червні.
Допомогу  з перекваліфікації, навчання, а також відкриття власної справи безробітні учасники АТО можуть отримати через Кременчуцький міськрайонний центр зайнятості. За інформацією фахівців центру зайнятості четверо учасників АТО вже скористалися можливістю і отримали  одноразову допомогу для відкриття підприємницької діяльності.

 

Перейти до вмісту