Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Карлівці рятувальники розповіли школярам правила поведінки у лісі та біля річки

03

У рамках акції Тиждень безпеки життєдіяльності на базі пожежно-рятувальної частини співробітники Карлівського районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області розповіли третьокласникам загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 правила безпеки життєдіяльності. 

На початку проведення акції, рятувальники розповіли школярам про надзвичайні ситуації та події, в тому числі і пожежі, які виникали на території району, причини та наслідки від них. Нагадали основні правила безпеки життєдіяльності у весняно-літній період, розповіли правила поведінки у лісі та біля водойм.

Далі на дітлахи ознайомились з особливостями роботи оперативно-рятувальної служби. Фахівець Служби порятунку розповів присутнім про будні співробітників ДСНС, про їх завдання та щоденну роботу, яка направлена на запобігання виникнення надзвичайних ситуацій та оперативну ліквідацію. Школярі оглянули пожежно-рятувальне обладнання та агрегати пожежного автомобіля, за допомогою яких проводиться гасіння пожеж та рятування людей під час надзвичайних ситуацій.

Також вогнеборці показали  як чітко та злагоджено ліквідувати пожежу. Щоб діти не забували про правила безпеки, для школярів була організована вікторина з правил пожежної безпеки, також рятувальники вручили тематичні листівки з актуальних правил безпеки життєдіяльності у весняно-літній період.

01

Перейти до вмісту