Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві презентують відеопроект про життя переселенців

Повсякденні реалії життя ВПО

20 квітня об 11:00 у конференц-залі готельного комплексу «Аристократ» презентують відеопроект «Реалії життя внутрішньо переміщених осіб» та розкажуть про результати проведених у Полтаві та Черкасах заходів із налагодження комунікації між місцевими мешканцями, журналістами та вимушеними переселенцями.

Під час прес-конференції спікери «Інституту аналітики та адвокації» підсумують ситуацію, яка складається на мирних територіях і пов’язана з підтримкою ВПО та інтеграцією їх в суспільство на місцях, що стали новими домівками.

Також розкажуть, чого досягнули учасники та організатори цих навчальних заходів. Крім того, журналісти дізнаються про інші ініціативи «Інституту аналітики та адвокації», які спрямовані на покращення комунікації постраждалих від конфлікту людей та мешканців Полтавської області.

Також детально розкажуть про конкурс журналістських матеріалів, які спрямовані на висвітлення реалій життя внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, що 16-17 лютого у Полтаві пройшли тренінги, присвячені проблемам, з якими стикаються люди, що постраждали від військового конфлікту на сході України. 29 березня відбувся круглий стіл між громадськими активістами, внутрішньо переміщеними особами та представниками органів влади, що мають справу із вимушеними переселенцями.

Перейти до вмісту