Ви тут:
Відео Головне Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці стартували весняні суботники (ФОТО, ВІДЕО)

У суботу чимало кременчуцьких організацій, установ, підприємств різної власності вийшли на корпоративні суботники. В одному з них взяли участь представники влади Кременчука. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.
Суботнього ранку міський голова Віталій Малецький, секретар міської ради Юрій Гриценко, перший заступник міського голови Володимир Пелипенко, заступники міського голови Дмитро Кравченко та Руслан Проценко  разом із працівниками банківської установи та їх родинами прибирали від сміття набережну річки Дніпро, розташованої в районі колишнього «Річкового вокзалу».
Перед тим, як взятися за роботу, міський голова Віталій Малецький подякував колективу банку за соціальну відповідальність перед Кременчуком і кременчужанами. Він підкреслив, що  традиція прибирати набережну річки Дніпро поблизу свого офісу у колективу банку  зародилася не так давно, Незважаючи на невеликий проміжок часу, ними вже  зроблено  дуже багато. Місце, що внаслідок певних обставин довгий час було занедбаним,   наразі є прибраним і благоустроєним. Це відмітили і жителі нашого міста,  обравши його для себе одним із найулюбленіших місць відпочинку.  Керівник міста висловив сподівання, що ініціатива банківської установи  продовжуватиметься, а її колектив у подальшому робитиме благоустрій цієї території ще досконалішим.
Нагадаємо, у рамках двомісячника чистоти та порядку у  Кременчуці запланована низка санітарно-екологічних заходів: 13,14 і 15 квітня триватиме молодіжна акція «Зелена толока», 23 квітня відбудеться загальноміський суботник.

Перейти до вмісту