Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Головному управлінні поліції Полтавщини підбили підсумки роботи за перший квартал

PM669image001

У Головному управлінні Національної поліції Полтавщини відбулася розширена нарада керівництва, на якій обговорили підсумки оперативно-службової діяльності підрозділів за І квартал 2016 року та результати виконання пріоритетних завдань. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Начальник Головного управління поліції Олег Бех наголосив на вимогах керівництва держави та відомства, які висуваються до працівників поліції. Основним завданням для правоохоронців сьогодні є безкомпромісна боротьба зі злочинністю.

Під час наради розглянули результати роботи територіальних підрозділів та галузевих служб.

За зразкове ставлення до виконання службових обов’язків, проявлену при цьому ініціативу, наполегливість та високу професійну майстерність нагородили працівників апарату та відділів (відділень) ГУНП. Зокрема, нагрудний знак «За відвагу в службі» отримали працівники апарату ГУНП Віталій Шиян та Ольга Топчій. Грамотою МВС нагороджено Романа Солоху. Ще 15 поліцейських отримали грамоти ГУНП в Полтавській області.

http://www.pl.npu.gov.ua/mvs/img/publishing/?id=272260

Окремим керівникам наголошено на недоліках та шляхах покращання стану криміногенної обстановки.

Серед актуальних питань, на яких зосереджено увагу присутніх, – протидія наркозлочинності, забезпечення безпеки громадян, протидія браконьєрству. Начальник ГУНП націлив керівний склад на взаємодію між всіма службами та координацію сил і засобів задля досягнення спільного результату – якісної протидії злочинності в області.

http://www.pl.npu.gov.ua/mvs/img/publishing/?id=272261

Перейти до вмісту