Ви тут:
Культура Оголошення Полтавщина Суспільство 

Цінності благодійності. У Полтаві втретє «творитимуть добро»

Афіша Заходу

Полтавців запрошують на благодійний вечір “Твори добро 3.0” у рамках акції ВБФ “Серце до серця”, який відбудеться 7 квітня о 19:00 в сімейному кафе «Family» (вул. Гоголя, 38.

«Твори добро» — щорічний благодійний вечір, співорганізаторами якого є фонд «Серце до серця» та незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus». Цьогорічний захід присвячений сімейним цінностям. До програми, окрім вже звичної музично-літературної частини, додасться ще й хореографія.

Вікторія Рєпка (фото з соціальних мереж)

Зараз ми знаходимося в такому віці, коли починаємо створювати свої сімї. Мені стало цікаво, як кожен з нас уявляє цей інститут і його цінності. Тому всі вкладають в поняття «сім’я» різне значення. Також цікаво подивитися на реакцію глядачів і їх уявлення про сім’ю”, — розповіла ініціатор події Вікторія Рєпка.

В заході візьмуть участь полтавські літератори Анна Єгорова, Містер Коржик, Ірина Мисник, Денис Стерн, Анна Ютченко, Дмитро Козуленко, Каріна Тютюнник, Денис Токар, Макаренко, Олександра Литвин та Семен Хуанович Дакота, музичні гурти «#comme_il_faut» і «Like me now» та танцювальний колектив «You tooXL».

Вечір проходить у рамках одинадцятої благодійної акції ВБФ «Серце до серця» — «Врятуй Життя дитини», яка триватиме з 4 по 24 квітня. Всі зібрані кошти підуть на закупівлю медичного обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень.

Мінімальний благодійний внесок складе 30 гривень. Організатори обіцяють частувати глядачів безкоштовними чаєм та печивом.

Під час вечорів «Твори добро», які відбулися в квітні 2014 і 2015 роках, полтавцям вдалося зібрати 1637 та 680 гривень відповідно. Кошти, зібрані на першому заході передали на закупівлю діагностичного обладнання для новонароджених та лампи для офтальмоскопу у Дитячу міську лікарню. Минулорічні благодійні внески пішли на закупівлю медичного обладнання для реанімаційного відділення Полтавської дитячої міської лікарні.

Денис Старостін, незалежне мистецьке об’єднання «Magnum Opus»

Перейти до вмісту