Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавські рятувальники навчали дітей вимогам безпеки життєдіяльності

12994377_1008413389194388_5818205796794829712_n
У рамках проведення акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» рятувальники організували захід, під час якого навчали дітей, які навчаються в навчально виховному комплексі №1 у Кобеляцькому районі основним вимогам безпеки життєдіяльності.

Працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій розповідали учням про те наскільки небезпечним може бути вогонь, про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті, а також цікавилися чи знають вони, що і як робити під час виникнення різних надзвичайних ситуацій.

Учні із задоволенням спілкувалася з рятувальниками, відповідали на запитання, розповідали за яким телефоном необхідно телефонувати в разі виникнення надзвичайної події та що потрібно робити , щоб уникнути пожежі.

Особливим подарунком для усіх став показ пожежного автомобіля та аварійно-рятувального обладнання.

Усі бажаючі могли не тільки оглянути спорядження рятувальників, а й приміряти його на себе.

Головним завданням подібних заходів є нагадування громадянам основних правил безпечної життєдіяльності, навчання правильним діям у разі виникнення надзвичайних ситуацій та ознайомлення з діяльністю пожежно-рятувальною службою, – повідомили у ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Перейти до вмісту