Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

Ректор ПУЕТу долучився до деклараційної кампанії

Знімок екрану - 21.04.16 - 14:52:22У ході проведення щорічної деклараційної кампанії свої доходи публічно задекларував ректор Полтавського університету економіки і торгівлі, голова громадської ради при ГУ ДФС у Полтавській області Олексій Нестуля, чим показав полтавцям приклад громадянської свідомості та патріотизму.

«Декларування доходів – це необхідна складова цивілізованих відносин між державою та її громадянами, – говорить Олексій Нестуля, – Сплата податків є питанням престижності та честі. І, щоб долучитися до когорти цивілізованих держав, ми маємо добровільно декларувати свої доходи, адже це загальноприйнята практика у всьому світі, яка свідчить про податкову культуру громадян, їх повагу до держави. Абсолютно впевнений у правильності своїх дій. А все тому, що хочу бачити рідне місто квітучим, охайним, з освітленими вулицями, з відремонтованими дорогами».

Шановні полтавці! Державна податкова інспекція у м. Полтаві нагадує, що деклараційна кампанія триває до 1 травня 2016 року та закликає усіх громадян активніше долучатися до декларування доходів, отриманих протягом 2015 року.

Відділ організації роботи Державної податкової інспекції у м. Полтаві

Перейти до вмісту