Ви тут:
Головне Полтавщина Суспільство 

Постійна комісія облради підтримала проекти рішень щодо реформування газет “Село Полтавське” та “Зоря Полтавщини”

IMG_1591 (Custom)19 квітня під головуванням Інни Авраменко відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, інформаційної сфери, зв’язків з громадськістю та дотримання прав учасників АТО. В обговоренні взяв участь перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод. Про це повідомили у Полтавській обласній раді.

Відповідно до порядку денного засідання, депутати розглянули питання про внесення змін та доповнень до Комплексної програми комунікацій влади з громадськістю та розвитку інформаційної сфери в Полтавській області на 2016-2018 роки. В контексті розгляду даного питання депутати ознайомились з основними напрямами та заходами відповідної програми на виконання яких з обласного бюджету передбачено 6,7 млн. грн.

Після детального обговорення даного питання комісія рекомендувала профільному Департаменту надати більш детальну інформацію щодо фінансування окремих заходів програми.

У ході засідання комісія також розглянула проекти рішень обласної ради щодо реформування друкованих засобів “Село Полтавське” та «Зоря Полтавщини». Це питання розглянуто на виконання Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», дії якого поширюється на друковані засоби масової інформації, засновниками (співзасновниками) яких є органи державної влади, інші державні органи та органи місцевого самоврядування.

Оскільки, обласна рада є співзасновником вищевказаних ЗМІ, комісія підтримала відповідні проекти рішень обласної ради.

Потому комісія опрацювала питання про Регламент Полтавської обласної ради сьомого скликання та розглянула інші питання узгодженого порядку денного.

Перейти до вмісту