Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Полтавська поліція закликає молодь сказати “ні” наркотикам

PM649image003

Працівники 6 територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності (в Полтавській області) Національної поліції України спільно з Полтавським обласним наркологічним диспансером та керівництвом Реабілітаційного центру «7 доріг» провели низку профілактичних заходів у навчальних закладах Полтави. Про це повідомили у ГУ НП у Полтавській області.

Цього разу зустрічі відбулися у школах №7 та №8 міста Полтава. З учнями спілкувалися оперативно-пошукового відділу 6-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності (в Полтавській області) Геннадій Нізельковський та його заступник Олена Черевань.

Поліцейські провели бесіду щодо попередження серед неповнолітніх вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин, а також профілактики ВІЛ/СНІДу.

“Наші зустрічі з молоддю перш за все, спрямовані на те, аби вони зрозуміли чому не треба вживати наркотики, алкоголь, палити. Наслідки вживання психотропних речовин дуже жахливі. Тому ми маємо зробити все, аби запобігти цьому”, – зазначив начальник оперативно-пошукового відділу шостого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Геннадій Нізельковський.

PM881image002

Перейти до вмісту