Ви тут:
Екологія Полтавщина Суспільство 

Полтавщина долучилася до Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

Щоб привернути увагу громадськості та молоді до процесу створення лісів, навесні вже не один рік поспіль під егідою Державного агентства лісових ресурсів України проводиться Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Акція стартувала 21 березня — у Всесвітній день лісу, і триває до Дня довкілля, який відбудеться 16 квітня. Про це повідомили у Полтавській ОДА.

Головним заходом Акції є висадка дерев і створення нових лісів за широкої участі громадськості, представників органів влади та ЗМІ.

Долучилися до висадки лісу й майбутні екологи — студенти І та ІІ курсів факультету «Нафти і газу та природокористування» Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Допомагали їм у цьому викладачі, представники Руднянського лісництва ДП «Полтавський лісгосп» та Департаменту екології та природних ресурсів Полтавської облдержадміністрації.

Рукотворний ліс висадили на території Нестеренківської сільської ради Полтавського району. Лісівники надали посадковий матеріал — одно- та дворічні саджанці берези та сосни, пояснили студентам особливості садіння хвойних культур.

Перейти до вмісту