Ви тут:
Економіка Комуналка Полтавщина Суспільство 

На “Полтаватеплоенерго” пройшов “день відкритих дверей” для громадських рад і ОСББ

DSC03980

Громадські ради та ОСББ сьогодні під час “Дня відкритих дверей” дізнавалися про роботу та плани обласного комунального підприємства «Полтаватеплоенерго» та ознайомилися з його виробничими об’єктами. Зокрема, відвідали модернізовану котельню по вул. Фрунзе, 48 та найбільшу в Полтаві – по вул. Ціолковського, 36.

Гості побували на виробничій базі «Полтаватеплоенерго», дізналися технологічні особливості виробництва теплової енергії та технічний стан основних засобів особливості нарахування тарифів, тощо. Керівники ОСББ отримали відповіді на запитання щодо якості надання послуг:

З 2014 року підприємство виконує реконструкцію і модернізацію виробничих об’єктів за інвестпрограмою. Загальна вартість – 22 870 тис. грн на 2016 рік скорочена до 18 099,97 тис. грн.

Тепловики здійснюють модернізацію котелень, заміну мереж на сучасну ізоляцію та вдвічі зменшили втрати тепла.

На сьогодні підприємство виконало реконструкцію 12 котелень з котлами НІІСТУ та технічне переоснащення 4-х котелень з котлами ВК шляхом заміни пальникових пристроїв.

Необхідно реконструювати ще 10 котелень потужністю від 1,7 Гкал/год до 3,98 Гкал/год.

Основний пріоритет нині – встановленню приладів обліку теплової енергії. Цього року заплановано встановити 327 шт. лічильників тепла на загальну суму 14,8 млн гривень.

 

Перейти до вмісту