Ви тут:
Суспільство Україна 

Найбільше терористи обстрілюють Мар’їнку, – прес-центр штабу АТО

ATOСитуація у зоні проведення антитерористичної операції характеризується як нестабільна. Всього, впродовж минулої доби зафіксовано 23 епізоди порушення російськими поплічниками режиму «повної тиші». Зокрема 11 із них зі зброї забороненої Мінськими домовленостями. Повідомляє прес-центр штабу АТО.

Активність гібридних бандитських формувань зафіксована на Донецькому та Маріупольському напрямках. Вогневі удари з мінометів калібру 120мм загарбники нанесли в напрямку наших опорних пунктів поблизу Авдіївки і шахти Бутівки. А із калібру 82мм – в районах Ленінського, Опитного, Широкіного, Майорська, Бердянського та Мар’їнки.

Найбільшу кількість обстрілів противник здійснив саме в напрямку Мар’їнки, де окрім мінометів по наших захисниках бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Всього в цьому населеному пункті здійснено 6 обстрілів.

З метою протидії ворогу сили АТО змушені були 9 разів відкривати вогонь у відповідь, аби не допустити зближення бойовиків на небезпечну відстань з напрямків Саханки, Трудівського та Безіменного.

Перейти до вмісту